Escola matinera

El nostre centre disposa del servei d’escola matinera. Es tracta d’un servei fonamental per conciliar la vida laboral i familiar ja que permet que l’alumnat del centre pugui estar atès en el col·legi des de les 7.50 fins a les 9.00 hores, facilitant així el compliment d’horaris laborals de primera hora del matí. El servei funciona durant tots els dies lectius, incloent els mesos de juny i setembre.

Els alumnes que fan ús d’aquest servei poden jugar i fer activitats d’expressió artística, tant a les classes d’infantil i primària com al pati de l’escola, sempre atesos per personal del centre.

Les condicions de pagament d’aquest servei es poden consultar a la secretaria del centre.

Menjador escolar

SIS CONSELLS BÀSICS PER TENIR BONS HÀBITS
 1. Gaudir menjant: menjar és divertit.
 2. Realitzar cinc menjars diaris: desdejuni, esmorzar, dinar, berenar i sopar.
 3. Beure molt de líquid.
 4. Menjar fruites i verdures: cinc peces són les recomanades.
 5. Fer exercici tots els dies.
 6. Dormir i descansar bé.
BONS HÀBITS ALIMENTARIS DES DE LA INFÀNCIA

Tenir cura dels hàbits alimentaris des de la infància és fonamental. Comptar amb una alimentació equilibrada a més d’altres factors relacionats, com fer exercici, etc., són alguns aspectes que afavoriran al manteniment de la bona salut dels nens i nenes del centre.

EN EL COL·LEGI

El col·legi Sa Real posa a la disposició de tot l’alumnat el servei de menjador amb cuina d’elaboració pròpia. Existeixen menús adaptats segons les necessitats de cada alumne, incloent al·lèrgies o intoleràncies.

Els menús trimestrals són dissenyats per una nutricionista col·legiada i elaborats pel personal de cuina. A més, passen tots els controls de sanitat. Els menús són publicats a la nostra pàgina web al començament de cada trimestre.

Les instal·lacions dels menjadors són:

 1. Aula especial per als alumnes de 3 anys.
 2. Menjador d’infantil i primària.

Aquest servei està supervisat per monitors de menjador i personal de suport.

SERVEI DE MENJADOR ESPECIAL

Existeix la possibilitat de fer ús del menjador en dies puntuals. Els interessats han de comunicar-ho a la secretaria de Primària.

Activitats extraescolars

Totes les nostres activitats extraescolars estan basades en una metodologia professional. Per això els nostres projectes educatius estan dissenyats per experts en cada matèria. A més, estan adaptats a cada grup d’edat i a les seves necessitats específiques. Completem el procés educatiu dels alumnes des d’educació infantil fins a secundària.

Totes les nostres activitats compten amb:

 • Grups reduïts de participants, agrupats per diferents edats.
 • Seguiment dels alumnes. Les famílies reben assíduament informació i valoracions sobre l’activitat, els progressos, l’actitud dels alumnes a classe, etc.
 • Proximitat: els nostres monitors es troben sempre a la disposició de les famílies per a qualsevol consulta relacionada amb l’activitat que les famílies vulguin traslladar.

S’ofereixen les següents activitats (aquesta pot variar cada curs escolar):

ACADEMICA Bachillerato Dual Americano

“DIPLOMA DUAL / HIGH SCHOOL DIPLOMA”

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de C.C.Sa Real i gràcies al conveni signat amb Academica Corporation la principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual” volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.

Mitjançant aquest conveni, des de C.C.Sa Real s’ha implementat per als alumnes a partir de 2n d’ESO que ho desitgin el programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i estatunidenc.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes des de 2n d’ESO podran estar matriculats al centre i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis al centre, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units.

Són molts els valors i els avantatges que el programa “Diploma Batxillerat Dual Internacional” aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:

 • Immersió lingüística: 100% en anglès currículum, professors.. en un entorn d’estudi i treball.
 • Immersió tecnològica: 100% online plataformes, eines, comunicacions, etc
 • Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball

Confiem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès.

 Presentació Batxillerat Dual  Inscripció Batxillerat Dual

Escola d'estiu

El col·legi de Sa Real compta amb la seva pròpia escola d’estiu en coordinació amb l’Escola de Temps Lliure i Animació S’Espurna. És un programa educatiu, d’oci i temps lliure integral, dissenyat per atendre les inquietuds de tots els participants en període de vacances estival i les necessitats familiars.

Els programes són dissenyats per professionals de la docència i portada a terme per mestres, tècnics especialistes en educació i oci, monitors de temps lliure i estudiants de magisteri i educació social.

Les dates són l’última setmana de juny (una vegada finalitzades les classes escolars), juliol i agost. Les activitats es reparteixen en dos programes diferenciats segons edats i interessos:

Escola d’estiu temàtica

Escola d’estiu temàtica

Dirigida a participants d'infantil i primària (3 a 12 anys). El tipus d’activitats que es realitzen són variades: teatre, expressió corporal, expressió plàstica, música, ball, jocs, esports, gimcanes, sortides. L’important d’aquesta escola d’estiu és l’educació en valors com el companyonia, treball en equip, interculturalitat, solidaritat, coneixement de l’entorn, el respecte i la cura del medi ambient, etc.

 Tríptic informatiu  Ficha inscripció
Escola d'estiu esportiva

Escola d'estiu esportiva "Gaudeix de l’esport"

Dirigida a participants de primària i secundària (de 6 a 16 anys). A diferència de l’altra escola, en aquesta les activitats estan més centrades en el joc, l’esport i les sortides. El seu centre d’interès són els esports, però cerca que sigui amb un caràcter social i un mitjà d’educació i millora personal.

 Tríptic informatiu  Ficha inscripció

Departament d'orientació

El Departament d’Orientació del col·legi Sa Real és un servei d’assessorament acadèmic i d'atenció a l’alumnat format per una Pedagoga Terapèutica (PT), una professional d’Audició i Llenguatge (Al) i les orientadores del centre.

Durant el curs, avaluem i treballem en la prevenció i correcció de possibles dificultats d’aprenentatge. La nostra principal funció és oferir suport, informació i orientació tant a l’alumnat, com a les famílies i al claustre.

Orientadores
Katia Rosselló Montelongo i Ana Gómez Medina
Pedagoga terapèutica
Jessica Perez Paredes
Mestra d’audició i llenguatge
Marta Mauri Fernández
Adreça electrònica
orientacio@sareal.es
Telèfon
971.315.424 (Ext. 3 (Primària) i Ext. 4 (Secundària))

INFORMACIÓ DEL DEPARTAMENT:

Horari d’atenció a les famílies
De dilluns a dijous de 9.00 a 12.00 hores, prèvia petició de cita.

DOCUMENTS DEL DEPARTAMENT:

 Ja hem arribat! Però... Què és l'ESO?  I després de l'ESO QUÈ?

Uniforme

L’uniforme és símbol d’identitat del nostre centre i el seu ús és garantia d’igualtat entre els nostres alumnes. El seu ús és obligatori per a tot l'alumnat de Sa Real des dels 3 anys fins a 4t d’ESO. Hi ha un uniforme de vestir i un altre esportiu.

L'UNIFORME

L’empresa que abasta al col·legi d’uniformes és MC YADRA.

 Nens

Vestir
Pantalons marrons, polo blanc i jaqueta o dessuadora de color granat
 
Esportiu
Jaqueta de xandall o dessuadora de color blava, pantalons de xandall o leggins blaus i samarreta blanca

 Nenes

Vestir
Falda gris o pantalons marrons, polo blanc i jaqueta o dessuadora de color granat
 
Esportiu
Jaqueta de xandall o dessuadora de color blava, pantalons de xandall o leggins blaus i samarreta blanca

NORMES SOBRE L'US DE L'UNIFORME

Obligatorietat
L’ús de l’uniforme és obligatori per a tots els alumnes fins a 4t d’ESO. De l’1 d’octubre fins al 31 de maig.
Calçat
El calçat només pot ser esportiu els dies que es porta el xandall i la resta de dies s’han de portar sabates de vestir fosques (marrons, negres o blaves). Les botes no han d’excedir l’alçada del turmell.
Pell atòpica
Hi ha disponibilitat de peces de roba de cotó per a aquells que tinguin la pell atòpica (excepte xandall).
Pantalons femenins
Les nenes tenen l’opció de portar pantalons i aquests tenen un patronatge diferent (masculí – femení) a partir de la talla 12. Ningú pot portar pantalons o faldes diferents als de l’uniforme.
Patis
Als patis també s’ha de portar uniforme i no es pot portar res diferent a aquest (mentre no s’hagin exhaurit les possibilitats de l’uniforme).
Combinacions
No es permet la combinació de l’uniforme esportiu i l’uniforme de vestir.
Gorres i/o mocadors
Les gorres i/o mocadors no formen part de l’uniforme i per tant no poden ser portats dins del centre.
Diades esportives
A les diades esportives realitzades dins el centre es permetrà que tothom porti l’uniforme esportiu però no altres robes diferents.

SORTIDES I EXCURSIONS

Infantil i Primària
Els alumnes hauran de portar l’uniforme a les sortides.
ESO
A les sortides i excursions els alumnes de l’ESO habitualment no han de portar l’uniforme excepte quan els professors responsables de l’activitat ho indiquin.

Llibres

Oferim a totes les famílies que ho desitgin tots els llibres de text de cada curs. Els materials són lliurats el primer dia de classe als alumnes o bé es poden recollir al lloc de venda durant els primers dies de setembre. La reserva s’ha de realitzar a la secretaria del centre.

En aquest apartat presentem el llistat dels llibres de text seleccionats pel professorat per al present curs escolar 2024/2025. Per obrir el corresponent llistat, fes clic en el document del curs triat.

Assegurança escolar

El centre té subscrita una pòlissa d'accidents amb la companyia d'Assegurances UMAS. L’assegurança escolar cobreix qualsevol incidència que requereixi d’atenció mèdica (il·limitada) en el desenvolupament de qualsevol activitat que es realitzi al centre o fora d’aquest, sempre que estigui baix la responsabilitat del professorat o altre personal com monitors, educadors, entrenadors, etc. Això inclou: l’anada i la tornada del centre, les excursions, campaments, activitats extraescolars, viatges d’estudi...

En cas d'accident, la Secretaria del col·legi facilitarà el corresponent part d'accidents i, proveïts d’aquest, acudiran als centres recomanats per a l’assistència sanitària.

El preu anual és de 12 € que es passa durant el primer trimestre del curs escolar. També inclou assistència psicològica, dentista i trencament d’ulleres en cas d’accident.

Les condicions de la pòlissa contractada amb UMAS es pot consultar a la secretaria del centre.

APIMA

OBJECTIUS

Des del curs 2017 - 2018 un grup de pares, mares i tutors legals d’alumnes del col·legi hem engegat l’Associació de Pares i Mares (APIMA).

Els nostres principals objectius són:

 • Representar els interessos dels pares, mares i tutors legals del col·legi.
 • Proporcionar suport i recursos dirigits al desenvolupament educatiu dels alumnes.
 • Fomentar la cooperació entre les famílies i el personal del centre.
 • Promoure la participació de les famílies a tots els nivells, especialment en les activitats complementàries i extraescolars.
 • Facilitar l’intercanvi d’inquietuds entre les famílies, l’equip directiu i l’equip docent, fent arribar de manera activa i positiva les opinions i suggeriments transmesos per les famílies.

Per tot això necessitem la vostra col·laboració. Sabem que amb il·lusió podrem aconseguir un sense fi d’activitats enfocades als nostres fills i filles i un bon funcionament del col·legi.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol proposta o suggeriment sobre aquest tema.

ANIMEU-VOS. COMPTEM AMB VOSALTRES!

JUNTA DIRECTIVA DE L’APIMA

Presidenta
Marta Ruiz Cortés
Secretari
Juan Orihuela Romero
Tresorera
Teresa Martínez López
Vocals
Anna Reixach Sala
Aixa Torres Miguez
María Riera Bonet
Mónica Bufí Tur
Verónica Rodríguez Rodríguez

CONTACTE

apima@sareal.es

COL·LABORADORS APIMA

 Descomptes empreses col·laboradores